Wat vinden onze klanten?

Met de vele jaren werk die wij in onze producten en diensten hebben gestoken zijn wij met recht trots op het resultaat! Daardoor klinken we soms niet helemaal objectief. Gelukkig hoeft u niet alleen op ons woord af te gaan.
Klanten geven geregeld hun openhartige meningen over de Espos kassa software. U kunt al onze reviews lezen op deze pagina.
Tevens kunt u vrijblijvend demo’s downloaden klik hiervoor op software.

Klant reviews kassa software

By Tiki
By Tiki
Na een jaar gedraaid te hebben met een ander programma crashte onze computer. Had al eerder van Espos gehoord en gelezen en ook de mogelijkheden bekeken op de website. Voor dat geld heb je een volwaardig pakket dat aan veel wensen voldoet. Op 24 september 2015 rond 15:00 uur besteld, alsook een nieuwe bonprinter. Binnen een half uur hadden wij de beschikking over het programma met duidelijke uitleg. Andere dag was de bonprinter ook binnen. Gebruik gemaakt van de importfunctie zodat ruim 4.000 artikelen binnen een afzienbare tijd in het systeem zaten. Het voorbereidend werk heeft ons meer werk gekost dan het importeren. Importfunctie is zeer goed doordat men de kolommen zelf in kan delen. De algemene gegevens natuurlijk ingevuld en wij zijn 25 september 2015 gestart met het programma. Het programma overtreft onze verwachtingen. De mogelijkheden zijn legio en het programma is zeer gebruikersvriendelijk en zeer duidelijk. Wij hebben tot op heden maar een enkele keer contact op moeten nemen met de helpdesk, niet voor problemen maar voor een toelichting. Helpdesk is bijzonder vriendelijk en zeer behulpzaam! De backup-mogelijkheid, de hulp-op-afstand zijn onmisbare onderdelen van dit programma. Ook de overzichten zijn legio te en geven een duidelijk beeld. Kortom wij zijn zeer tevreden over Espos en hebben spijt dat wij indertijd bij het opstarten van onze winkel niet gelijk voor dit programma en leverancier hebben gekozen.
De Reformelarij
De ReformelarijNico van Diest
Vorig jaar, maart 2014, ben ik gestart met een kassapakket Espos.

Ik ben hier zeer tevreden over en wel om de volgende punten:

– zeer snelle reacties en oplossingen van het team
– eenvoudig te implementeren programma
– zeer gebruiksvriendelijk programma
– zeer aantrekkelijk geprijsd
– zeer bereidwillige medewerking
– kwalitatief prima producten

Kortom een prima bedrijf om mee samen te werken, die de S van Service op een hoog niveau hebben staan.

Kapper Koen
Kapper Koen
Wij van Kapper Koen uit Alkmaar werken nu 4 jaar met essalon en kunnen niet anders melden dat dit een prima programma is voor iedere kapsalon, Het is eenvoudig in gebruik en dat is wat in een kapsalon moet draaien het moet snel en makkelijk zijn.
Als er iets veranderd moet worden kun je dat aangeven en word daar ook meteen aan gewerkt. En zo snel mogelijk gerealiseerd.
Kortom wij zijn zeer tevreden met essalon. En blijven nog lang met
plezier dit systeem in onze salon werken.
Gasterij Manjefiek
Gasterij Manjefiek
Na lang zoeken kwamen wij terecht bij de Espos kassa software. We hebben eerst de demo gedownload en er even mee gewerkt. Het eerste wat ons opviel was de gebruikersvriendelijkheid van het programma. Je kunt makkelijk producten toevoegen en het afrekenscherm aanpassen. De software is makkelijk in omgang en ook de prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed.

Nadat de software ontzettend goed beviel zijn wij tot aanschaf overgegaan. We moesten de software met spoed hebben omdat onze oude kassa kapot was gegaan. Even gebeld met Espos en direct na het telefoongesprek de factuur ontvangen, daarna de betaling verricht en screenshot gestuurd van de betaling en een uurtje later hadden wij de software al in onze mailbox. Dit noemen wij nou eens een super service!
Al met al wij zijn ontzettend tevreden klanten bij jullie en zullen jullie aanprijzen bij onze zakelijke partners!

Roel Peters Bloemenspeciaalzaak
Roel Peters Bloemenspeciaalzaak
Espos kassa software is een zeer gebruiksvriendelijk software pakket. Eenvoudig in gebruik en helemaal aan te passen
naar eigen wensen ,lukt het aanpassen zelf niet dan krijg je alle hulp van de van de zeer vriendelijk helpdesk. Een mooi softwarepakket wat inzetbaar is voor elk type winkel.

Een top software pakket, voor een mooie prijs.

Foodandmore
Foodandmore
Hallo, Wij hebben nu zon 3/4 jaar Deze software in onze POS, point of sales, het functioneert perfect, eenvoudig te bedienen, voor iedereen begrijpelijk en een hele fijn service. De prijs kwaliteit verhouding is daar om naar mijn idee erg goed!

Een top software pakket, voor een mooie prijs.

De Klassieker Brummen
De Klassieker Brummen
Wij gebruiken ESGARAGE nu bijna een jaar naar volle tevredenheid.
Alle functies zitten er in je kunt facturen en offertes mailen .
Je kunt uit het programma direct de klant een SMS sturen dat de auto klaar staat. Regelmatig is er een nieuwe update met een goede handleiding. Kortom een zeer goed programma dat zeker kan concurreren met programma’s
van soms duizenden euro’s
Enjoy15
Enjoy15
Wij zijn zeer tevreden met het kassa-programma! Voor een zeer redelijk prijs ontvang je een vrij compleet programma waar wij nog nooit (!) problemen mee hebben gehad.
Bijma-onderdelenshop
Bijma-onderdelenshop
Wij hebben een winkel + een webshop De handel bestaat uit huishoudartikels, fietsonderdelen, Ijzerwaren Het kassasysteem gebruiken wij vanaf februarie 2015.In het begin was het even wennen voor ons,want wij waren geen kassa systeem gewend Maar na twee dagen waren er aan gewend Het kassasysteem werkt heel mooi.De aanschafprijs is goedkoop als je ziet wat je daar allemaal voor krijgt, Dat kost bij andere kassasystemen aanzienlijk meer .Het is een makkelijk systeem.de service is prima.Als je vragen hebt over iets dan word je vlot geholpen.Dit product kan ik iedereen aan bevelen
Telefoonmaken.nl
Telefoonmaken.nl
Sinds December 2014 werken wij met het kassasoftware programma. Het Werkt uitstekend! eenmaal geïnstalleerd even wennen, maar na een keer heen en weer gebeld te hebben was alles goed ingesteld en werkte alles super. Het programma is precies toegesneden op de behoeftes van mijn bedrijf . Het is makkelijk om mee te werken en er zijn regelmatig updates waarbij er weer nieuwe functies bijkomen.
Roots
Roots
Beste espos team.Wat een verademing om met espos kassa systeem te werken.
Laagdrempelig genoeg voor mij om het nodige zelf uit te vinden, maar anders is er een nimmer aflatende hulp.
Mij persoonlijk verbaast het dat dat allemaal kan voor dit prijsvriendelijke pakket.
Zo houden we de kosten in de detailhandel behapbaar. Bedankt.
Lucky's pc
Lucky's pc
Geachte, vind de prijs kwaliteit verhouding uitstekend. En het werkt goed. Vind de ondersteuning van jullie team ook zeer goed. Ben altijd zeer goed geholpen geweest.
Kussensenzo.com
Kussensenzo.com
“Wij zijn Kussensenzo.com” en hebben in Limburg winkels in Weert en Nederweert. Een dik jaar geleden hebben wij een kassasysteem aangeschaft. De hardware hadden we maar kassasoftware vinden was een lastige klus. De prijzen liepen flink uit elkaar. Hoezo? Waarom? Uiteindelijk hebben we de het kassa programma Espos gevonden en hebben deze software geprobeerd, omdat het zo goedkoop was. Zonder veel verwachtingen zijn we het systeem gaan invullen wat eigenlijk al te simpel voor woorden was. Uiteindelijk hebben we de software in de praktijk gebruikt. TOP! Wij hoeven nooit meer iets anders, ik kan me niet voorstellen wat je bij deze software zou missen? Voor ons werkt het perfect en zijn van plan het programma nog lang te gebruiken. Ook voor hen die niet goed zijn met computers is het programmeren kinderspel. Waar wacht je eigenlijk nog op? Kijk naar al die reviews hier, probeer het eens, je zult zien dat je niet meer hoeft over te stappen.
Autogarage Reflex
Autogarage Reflex
Wij werken nu al 3 maanden met ESGARAGE. Het is eenvoudig,overzichtelijk, betaalbaar maar vooral je krijgt echt waar voor je geld. Kortom een echte aanrader!
Susan's-Bodyfashion
Susan's-Bodyfashion
Sinds september 2014 zijn we gestart met dit programma. We zijn verrast door de mogelijkheden die dit programma bied. Het is voor ons een echte uitkomst en vooral de prijs spreek ons ontzettend aan. Ook wanneer we een probleem hebben staan ze ons kosteloos telefonisch te woord. En kunnen ze het niet meteen oplossen dan wordt er door hun gezocht naar een oplossing en komen ze daar zelf op terug. Er is geen betaalnummer of andere betaal contracten voor de service. We voelen ons hier echt klant. Ook kun je suggesties aan geven wat je nog mist in het programma en indien daar draagvlak voor is dan wordt dat in het programma verwerkt. Dus al met al zijn wij super tevreden. Omdat de prijs laag is het erg aantrekkelijk voor de kleinere zelfstandigen, maar gezien de mogelijkheden is het ook zeer geschikt voor grote winkels.
The Phone Center Bovenkarspel
The Phone Center Bovenkarspel
Wij zijn sinds kort overgestapt naar het kassasoftware van Espos en dat bevalt ons zeer goed makkelijk te bedienen en voorraad beheer is voor een leek makkelijk bij tehouden. Kom je ergens niet uit is er altijd nog een helpdesk die je in duidelijke taal door het systeem heen helpt en waar nodig ook nog kan inloggen op afstand.

De prijs van de software is in vergelijking tot andere systemen zeer betaalbaar en doen vaak het zelfde.

Fietsned B.V.
Fietsned B.V.Gerrit Kerkdijk
Al jaren werkte ik met de duurdere kassasoftware leveranciers voor fietsen. Maar goed hoeft niet altijd duur te zijn. Dat blijkt wel uit de mogelijkheden van Esgarage. Ik ben erg enthousiast over het gebruiksgemak van het programma en de toch vrij uitgebreide mogelijkheden. Tevens een snelle en behulpzame helpdesk die mijn altijd vakkundig hebben geholpen. Ook als je bonprinter het begeeft zorgt de afdeling verkoop voor een snelle vervanging. Kortom complimenten volop. Nu nog een koppeling met een boekhoudprogramma en dan heb ik een extra dag in de week vrij! (Export naar excel en XML is overigens wel mogelijk)

De prijs van de software is in vergelijking tot andere systemen zeer betaalbaar en doen vaak het zelfde.

Snijholt automatisering
Snijholt automatisering
Sinds enkele jaren gebruiken wij met volle tevredenheid van de Espos kassasoftware.
Het programma werkt heel gemakkelijk, het gaat bijna vanzelf. Als er een vraag over een instelling of toepassing is kan je altijd bellen. Er wordt direct teruggebeld en het probleem is eigenlijk altijd binnen een paar minuten opgelost.
Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, de updates zijn ook gratis. Zeker een aanrader!
Evers Medica Zorgwinkels BV
Evers Medica Zorgwinkels BV
Wij werken sinds een jaar met het EPOS kassasysteem. Het EPOS systeem gebruiken wij als kassa en voorraadsysteem. Dit naar volle tevredenheid. Het programma is heel gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De klantenservice van EPOS levert een fantastische service. Als wij een probleem hebben, dan bellen ze direct terug, loggen in en lossen het probleem op. Echt een aanrader voor iedereen die met een computerkassa wilt werken.
Inter-bad
Inter-bad
Na lang zoeken en vergelijken heb ik gekozen voor ES facturatie software.
Als sanitair winkel moet je met veel dingen rekening houden en ES heeft eigenlijk alles.
Maar qua prijs vind ik het eigenlijk belachelijk, zo veel voor zo weinig, ik geloofde het eerst niet. Ik zal het ook iedereen aanraden omdat het programma overzichtelijk is en gebruiksvriendelijk. De facturatie software heb ik nu een half jaar in gebruik en ik heb er geen spijt van. Iedereen die dit leest en overweegt het aan te schaffen, ik zeg doen!
AB-Wooddesign
AB-Wooddesign
Wij gebruiken sinds een 3 tal jaar Espos. De keuze voor Espos was niet eenvoudig gezien het enorm aantal aan aangeboden kassa –facturatie programma’s. Maar hun eenvoud en zeer goede aanpak maakt niet enkel van het programma een zeer sterk en waardige systeem ook de inzet en service die jullie leveren is hoogstaand. Wij gebruiken dit systeem op een externe Nas en communiceren met 4 aparte pc waarop dagelijks word gewerkt, zowel in de winkel als de facturatie-boekhouding, de verkoopafdeling als de planning en technische tekenafdeling. Het werkt uitermate goed en dit tegen zeer lage kostprijs. Prachtig werk Arjan en collega’s.
Beautyhart Kapsalon
Beautyhart Kapsalon
Zeer aan te bevelen!
Lampenier Roermond
Lampenier Roermond
We werken nu al een paar maanden met ESPOS kassa software en zijn zeer tevreden over het bedieningsgemak en de mogelijkheden.

Het programma is zeer veelzijdig en naar eigen persoonlijke wensen in te richten. We zochten een programma waar we onder andere zelf snelafrekenknoppen konden aanmaken en artikelbestanden konden importeren vanuit Exel. Hebben veel demo’s uitgeprobeerd en kwamen bij Espos alles tegen wat we nodig hadden. Het verkoopscherm is overzichtelijk zonder onnodige fratsen. Onze medewerkster had het binnen een half uurtje al onder de knie. Het programma werkt “Offline” en dus niet afhankelijk van de internetsnelheid. Tevens kan bij internetstoring je kassa gewoon blijven rinkelen. Op eventuele problemen wordt snel gereageerd en met “hulp op afstand” ben je zo weer op weg. Heb ESPOS ook bij andere collega’s onder de aandacht gebracht en ook zij zijn er zeer enthousiast over.

Prijs / kwaliteit verhouding is zondermeer goed te noemen.

Ortech Satellite Shop
Ortech Satellite Shop
Wij gebruiken de Facturatie ES Software nu bijna langer twee jaar en ik ben zeer tevreden met dit product. De service na verkoop is SUPER GOED, problemen worden door ES team professioneel aangepakt ze laten u zeker niet in de kou. Je mag gerust zijn dat er telefonisch of met hulp op afstand jou problemen op een professioneel manier worden aangepakt en opgelost ook als het uren duurt. We zullen heel zeker verder werken met ES Facturatie Software.
Autobedrijf Jadobé
Autobedrijf Jadobé
De ESPOS kassa software werkt heel goed en de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Diana Viet
Diana Viet
Uw produkt “EsSalon” is een uistekende software. Het zelfs zo gebruikersvriendelijk dat we totaal geen tijd hebben hoeven steken in het leren kennen van het programma, dat gaat vanzelf. Ook is alles mogelijk wat een bedrijf nodig heeft. Alle functionaliteiten zijn geïntegreerd in het programma. Ik kan maar 1 ding zeggen, dit is kwaliteit ten top voor een lage prijs.
Morena aan de Amstel
Morena aan de Amstel
Wij zijn tevreden van de ESPOS kassa software. Deze draait bij ons zonder problemen. Wij zijn ook tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.
Louis Amundaray
Louis Amundaray
Doet waarvoor ik hem heb aangeschaft en is volgems mij handig en duidelijk in gebruik en geeft mij en de boekhouding een duidelijk beeld. Wanneer ik vragen heb word ik altijd direct teruggebeld en geholpen. Ben inmiddels geruime tijd hiermee bezig en heb tot nu toe geen obstakels gehad. Wanneer je zelf enig moeite neemt om te leren werkt dit systeem voor je zonder de enorme kosten die andere software aanbieders vragen.

Een van de redenen dat ik graag met ESPOS werk zijn de overzichtelijke kosten en betaalbaarheid. Wat je hier bespaart staat in geen verhouding tot wat ik voorheen betaalde voor allerlei software functies die ik nooit gebruik of achterhaald zijn.

Eendracht-adventures
Eendracht-adventures
Het kassa software systeem vinden wij super , alle functionaliteiten die nodig zijn zijn aanwezig. Voor ons bedrijf een hele verbetering met het vorige systeem. Een overzichtelijk en erg gebruikersvriendelijk systeem, eenvoudig in te richten naar eigen gebruik. Het wijst zich vanzelf met alle toetsen. Mooie overzichten en direct inzicht in alle gegevens, klanten zijn eenvoudig toe te voegen , artikelen ook, kassa indeling heel mooi zelf in te delen. Mocht je er niet komen is er altijd heel snel telefonische hulp, kortom wij zijn zeer tevreden. Voor deze prijs is het een heel goed systeem, in de markt heb ik dit niet eerder gezien voor deze prijs. Wij hebben ook gekeken naar andere systemen voor MKB maar die zijn vele malen duurder. Kwaliteit is prima.
Voigt banden service
Voigt banden service
Wij zijn uitermate tevreden met ES Grarage software. Het is een flexibel en gemakkelijk te bewerken systeem. De facturen slaan we automatisch op in the cloud, zodat we ze overal kunnen raadplegen. Door back-up’s te maken op een USB stick kan ik de software zowel thuis als op de zaak gebruiken. Om de software via de cloud te laten draaien vinden we nog te riskant. Misschien een idee voor het ESPOS team. Wellicht wordt hier al aan gewerkt. Kortom prima software tegen alleszins acceptabele prijs.
Goeispul.nl
Goeispul.nl
Wij gebruiken ook deze kassa software Goeispul. goeie service. aanrader ook voor detailhandel!
Strijker Verf&Wonen
Strijker Verf&Wonen
– We vinden het ESPOS kassasysteem een zeer goed systeem. Erg gebruiksvriendelijk en een hele goede support waar je met alle vragen terecht kan. Verder heeft de software veel bruikbare opties voor het onderhouden van je klanten. Kortom een zeer goed systeem.
Wat vind u van onze prijs/kwaliteit verhouding?
– Zo’n uitgebreid systeem, met een super support is voor deze prijs echt enorm goed. Dus prijs kwaliteitsverhouding is wat ons betreft een 10.
Als dit mogelijk is mag deze linken naar: www.nubehangen.nl
DVY K9
DVY K9
Ik ben net begonnen met de installatie van het programma, dankzij de online helpdesk gaat dit super vlot! Ondertussen heb ik het programma ook een persoonlijk touch gegeven door enkel kleuren en de achtergrond te wijzigen. Zoek je een degelijk programma met een zeer goede ondersteuning, twijfel niet en kies voor Espos. Voor de prijs moet je het alvast niet laten.
Satsolution
Satsolution
Wij gebruiken de Facturatie ES Software nu bijna langer een jaar en zijn zeer tevreden met dit produkt.De service na verkoop is SUPER GOED, problemen worden door ES team professioneel aangepakt ze laten u zeker niet in de kou.
Je mag gerust zijn dat er telefonisch of met hulp op afstand jou problemen op een professioneel manier worden aangepakt en opgelost. We zullen heel zeker verder werken met ES Facturatie Software.

Well done ES TEAM!

Vriendelijke Groet,
Satsolution.

Men's Hairfashion
Men's Hairfashion
De prijs/kwaliteitverhouding van jullie programma ESPOS is super. Als ik iets wil weten krijg ik altijd snel een terugkoppeling van jullie.Ook vind ik dat jullie altijd met de klant meedenken over verbeteringen of aanvullingen in het programma. Kortom ga zo door.

Met vriendelijke groet,
Daisy Linders.

BeautyMansion
BeautyMansion
Essalon een erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk salon programma, dit programma mag niet ontbreken in de salon, we plannen makkelijk afspraken in en alles is overzichtelijk. Met 1 druk op de knop zie je de omzet, en btw gegevens kortom een fijn en makkelijk programma waar wij graag mee werken.
Toko-Amstelglorie.
Toko-Amstelglorie.Henk Mellema
Ons bedrijf (een seizoen winkel op een tuincomplex) gebruikt de Epos-software al gedurende 2 jaar en wij zijn er zeer tevreden over, niet alleen het werken met het kassa programma maar ook de feedback en service van het software bedrijf.
Salon San
Salon San
Ik gebruik het programma nu 1 jaar in mijn kapsalon en ik ben zeer tevreden.
De ondersteuning en de updates zijn prima in orde, ook de btw verhoging is zonder enig probleem verlopen. Door de gunstige prijs is het voor mij als kleine onderneming een zeer aantrekkelijk en gemakkelijk programma. Ga zo door!
The Scootershop
The Scootershop
Ik werk sinds begin dit jaar met ES garage en het is een wereld programma !! Een hele verademing qua klantenbestand, factureren, administratie, voertuigen en artikelen.Ook makkelijk te koppelen aan een streepjescode scanner en printer. Service is ook uitmuntend, en dat alles voor een bedrag van een paar arbeidsuren per jaar !!

Heb er al meerdere op geattendeerd die er nu ook lyrisch over zijn!!

De Zorgshop bvba.
De Zorgshop bvba.
Wij zijn uiterst tevreden over het systeem en de service!

De Zorgshop bvba.

Smulders car expert
Smulders car expert
Wij Smulders car expert werken met ESGARAGE vanaf 2009 , wij zijn zeer te spreken over de begeleiding en het gemakt van het es garage sofware progamma. wij zullen een blijvende klant blijven als deze mensen zo blijven werken en met ons blijven meedenken.
Kapperzzz
Kapperzzz
Het programma ESSALON , is een praktisch programma dat doet wat het moet doen zonder al teveel poespas.

Als ik een keer ergens zelf niet uitkom kan ik snel en makkelijk contact opnemen en wordt alles snel mee opgelost.

Ensels Kapsalon
Ensels Kapsalon
Ik werk nu 3 jaar met ESSALON software en ben daar zeer tevreden over.
Ik heb alle informatie die ik nodig heb in 1 seconde.
Het is zeer duidelijk en wanneer het even niet werkt, of ik kom er niet uit dan is de help desk zeer alert en lost het probleem direct op.
Ik heb in het verleden met een ander software house gewerkt,dit koste erg veel geld, de updates, verplicht, waren ook zeer kostbaar en de service was ronduit slecht.
Dus ja ik ben zeer tevreden over over ESSALON
Autobedrijf Wijdeven
Autobedrijf Wijdeven
Wij gebruiken de garagesoftware nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden met dit produkt.De service is ronduit goed, problemen zijn snel opgelost.Regelmatig komen er gratis nieuwe updates en die zijn ook erg gemakkelijk door te voeren. Dus al met al een gunstig geprijsd software pakket voor ons bedrijf!
Dare2B Hair & make up
Dare2B Hair & make up
Als kapster werk ik bovenal het liefst creatief met mijn handen. Maar wil
ook graag weten waar ik in mijn salon mee bezig ben als het op de cijfers aan komt.
ESSALON is een programma makkelijk in gebruik, en je krijgt een duidelijk
overzicht van je klanten, omzet, voorraden enz.
Toen ik met zwangerschapsverlof ging heb ik met 1 knop via mailing mijn
klanten op de hoogte kunnen houden.
Er word geluisterd naar ideeën van de klanten en steeds gekeken naar nieuwe
verbeteringen om het steeds makkelijker te maken.
Ook de prijs is interessant voor de kleinere salon, om zo toch professioneel
over te komen naar je klant.
Bedankt voor jullie hulp wanneer nodig, Ga zo door!!
Efendi Auto’s
Efendi Auto’s
Het Programma Esgarage gebruiken wij nu 3 Jaar naar alle tevredenheid. Het is een eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk programma wat regelmatig voorzien wordt van update’s en aanvullingen.
Autobedrijf Ruud Mulder
Autobedrijf Ruud Mulder
Fijn en zeer gebruiksvriendelijk progamma waar iedereen mee kunt werken. En goede ondersteuning bij problemen.
Kapsalon Brenda
Kapsalon Brenda
Ik gebruik met mijn kapsalon al 5 jaar het programma ESSALON en dat bevalt me super goed. Het is een mooi en makkelijk programma.
Twigt Trucks BV
Twigt Trucks BV
Al geruime tijd waren wij op zoek naar werkplaats facturatie systeem wat gebruiksvriendelijk werkt, overzichtelijk is en facturatie historie heeft. Alle systemen welke aangeboden werden waren gekoppeld aan een maandabonnement van honderden euro’s op jaarbasis. Dit paste ons als middengroot garagebedrijf niet. Na het nodige zoekwerk stuitte wij op het programma ESGARAGE. Voor ons het alles omvattende programma.
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, makkelijk in de omgang en voor deze tijden zeer belangrijk, het is goedkoop. Goede back-up en online ondersteuning bij probleem gevallen.
Kek hairstyle
Kek hairstyleAnk Pennings
ESSALON is een handig programma waar wij ons veel tijd mee besparen. Niet duur, makkelijk programma, goede feedback.
AutoKafoe
AutoKafoe
We gebruiken ESGARAGE gedurende 3,5 jaar naar alle tevredenheid.Het werkt voor ons bedrijf heel prettig. Uitgebreid genoeg en betaalbaar. Ook is de hulp op afstand prima!

Regelmatig een Up-date voor verbeteringen en meer nieuwe zaken die het alleen nog makkelijker maken. Dus kort gezegd, zeer tevreden!

Duo 4 you hairstyling
Duo 4 you hairstyling
Wij werken nu ruim een jaar met het programma Essalon. Het is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem voor een zeer betaalbare prijs. Je kan zelf bepaalde instellingen veranderen om het wat persoonlijker en makkelijker in het gebruik te maken. Als je ergens hulp bij nodig hebt kan
je gewoon bellen en contact leggen via de pc zodat ze precies met je mee kunnen kijken. Zo begrijpen ze precies wat je bedoeld en is het probleem snel verholpen.
Pims Fietsen
Pims Fietsen
Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen fietsenzaak op de westerkade. Ik was op zoek naar een goed en betaalbaar kassa programma.Via een goede vriend ben ik bij ESGARAGE gekomen , en tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden
kapsalon shavers
kapsalon shavers
Wij zijn erg blij met ESSALON software het geeft een duidelijk overzicht over betalingen,behandelingen ,klant informatie enz je kan het zo gek niet bedenken of het staat er in en dit voor een mooie prijs
Wat ook erg prettig is dat we gemakkelijk contact kunnen opnemen met de hulp desk als we ergens niet uit komen.
Salon jeunesse
Salon jeunesse
ESSALON is voor ons een ideaal software programma niet alleen voor bij ons in de huidverzorgings-kliniek
maar ook voor in onze groothandel met o.a beauty apparatuur.
Het is eenvoudig, overzichtelijk, betaalbaar maar vooral,. je krijgt echt waar voor je geld.
De service is heel fijn je hoeft maar te bellen en ze staan klaar voor je.
Dit is ook de reden waarom wij het ook vaak genoeg aan onze groothandel klanten (salon houders) aanraden.
Het programma is ook erg makkelijk naar je eigen behoeve aan te passen.
Echt een fijne partner zoals wij dat noemen; professionals werken samen met professionals
Bella Bodyfashion
Bella Bodyfashion
Wij hebben het programma nu 1,5 jaar in gebruik en het bevalt ons zeer goed. Wij zijn een lingerie speciaal zaak met veel artikelen (4000) in onze database maar dit blijft tot nu toe snel werken. Het importeren is ook heel goed te doen en heeft boven verwachting veel mogelijkheden zoals variabele kolommen, maar de import functie vanaf een bepaalde regel starten is voor ons een uitkomst aangezien wij het excel bestand elke week bijwerken om deze weer te importeren.

De backup is zeer simpel geregeld maar daarom niet minder functioneel of betrouwbaar, koppel aan de backup een dropbox en je hebt een veilige off site backup van je kassa software.

Ook de jaarlijkse inventarisatie is snel geregeld door de kassa voorraad compleet op nul te zetten en dan met onze draadloze scanner alle artikelen weer op te nemen in de kassa om hiervan een export naar excel te maken en je kan alles doen wat je wilt met die lijst. Ook met het exporteren zijn vele mogelijkheden zodat je deze gegevens voor vele doeleinden kan gebruiken.

Wij gaan op zeer korte termijn onze klanten registreren en hebben alvast onderzocht op welke manier dit in de kassa kan worden gedaan, blijkbaar zit ook deze module er gewoon in zonder ervoor te moeten betalen zoals bij veel andere software leveranciers wel het geval was/is.

Zelfs onze boekhouder was zeer te spreken over de uitgebreide rapportage mogelijkheden van het pakket. Ook hier geld weer dat naast de al uitgebreide rapportage een export gemaakt kan worden zodat je zelf kan kiezen welke kolommen en/of velden op wat voor manier dan ook moeten worden laten zien.

Wat ik echter nog erg mis is een koppeling met onze pin automaat, aangezien de ontwikkeling niet stilstaat bij Espos verwacht ik ook op zeer korte termijn hiervoor een oplossing 😉

In het algemeen kan ik als ict specialist geen betere kassa voor dit geld aanraden of vinden. De prijs/kwaliteit verhouding zijn verre uit de beste, ook het support wat gratis word aangeboden is ongekend. Met deze software heb je als beginnende ondernemer meer dan voldoende, en als je dan ook nog eens een beetje ict kennis hebt zijn de mogelijkheden ongekend.

Als laatste namens de medewerksters in de winkel kan ik melden dat zij het een ontzettend prettig pakket vinden om mee te werken, het is overzichtelijk en reageert goed op alle aanslagen (combinatie van capacitieve display en SSD schijf). Ze geven aan dat ook het maken van knoppen makkelijk is en ze vinden het prachtig hoeveel informatie ze kwijt kunnen in zo’n knop, door gebruik te maken van de opties bij de artikelen kun je prachtige actie knoppen maken welke kortingen en/of dubbele artikelen aanslaan op de kassa. Ook de wacht instelling is een uitkomst.

Deel u gebruikers ervaring met ons!

Een kleine moeite, mooi gebaar!

Graag zouden wij deze pagina verder aanvullen met ook uw review!
Indien mogelijk ontvangen wij graag een stukje tekst + logo, tevens zullen wij indien u dit wenst een link plaatsen naar u website. Deze link kan waardevol zijn wat betreft de ranking voor u website in Google.