pinautomaat2022-05-11T10:41:53+02:00

Pinautomaat en gekoppeld kassasysteem

Op onze website www.goedkooppinnen.nl koopt u zeer voordelig een gekoppelde pinautomaat. Net als onze kassa’s zijn onze pinautomaten voordelig geprijsd en gebruiksvriendelijk.

Heeft u bijvoorbeeld een kledingwinkel, beauty salon, sportwinkel, fietsenwinkel, horeca of een kapsalon, en maakt u gebruik van een toonbank met ons kassasysteem, dan zal een vaste gekoppelde pinautomaat goed bij uw behoeften aansluiten. Alle pin betalingen worden automatisch door het kassasysteem naar de pinautomaat gestuurd. Met de pin verwerkingen van www.goedkooppinnen.nl maakt u de ervaring van uw klanten compleet, u kunt zeer eenvoudig en efficiënt uw klanten laten afrekenen, uw klanten kunnen gebruik maken van alle populaire betaalmethodes ook contactloos wel zo handig!

Sepay pinautomaat aanbieding

pinautomaat kopen?

Graag een mobiele pinautomaat?

Bent u veel onderweg of heeft u een terras waar u pinbetalingen wilt accepteren kies dan voor onze mobiele pinautomaten! Van de mobiele pinautomaten zijn er twee soorten, namelijk met GPRS en/of WIFI. Voor de pinautomaten met GPRS geld dat deze een eigen simkaart hebben, de pinautomaat werkt dus volledig standalone en maakt gebruik van de volgende netwerken: Vodafone, KPN, T-Mobile. De  pinautomaat met WIFI maakt gebruik van uw eigen WIFI netwerk en heeft daarnaast de mogelijkheid te verbinden via GPRS.

Sepay Mini GPRS, pinautomaat
Slechts €89

sepay mini aanbieding pinautomaat

Sepay mobiel pinautomaat, GPRS
Slechts €259

 

pinautomaat kopen, aanbieding pin

Sepay mobiel pinautomaat WIFI, GPRS,
Slechts €299

goedkope pinautomaat

Ga naar de bovenkant